Loading...
Produkt Beskrivelse Pris
Et Hjemmerullesæt fra "Dermaroller"  Dermaroller microneedling system.
Sættet kommer fra det anerkendte, CE godkendte tyske mærke ”Dermaroller”, som
udmærker sig unikt ved, at at rullen også har opnået godkendelsen som ”medicinsk
udstyr ”/ISO certificering. Kvaliteten af rullens materialer og design er på højeste niveau
og giver dig en sikkerhed som kan sammenlignes med det udstyr der bruges på
hospitaler.
Dermaroller har sammensat et hjemmerullesæt, som tilmed giver dig en ekstra effektiv
fugtcreme med.
Sættet leveres i pæn toilettaske og indeholder:

Hudrullen (en lille rulle i plast med 192 mikronåle af 0,20 mm længde, leveret i beskyttende æske)

1 stk A-vitamincreme Lipopeptid (en aktiv fugtighedscreme som stimulererkollagen- og elastandannelsen vha peptider, A og E vitamin. Cremen har medicinskgodkendt effekt, og skal bruges efter rulning fordi den også virker som beskyttelse efterrulningen, ved at bevare hudens fugt i huden – derfor er det et ”must” at denne cremebenyttes efter HVER rulning )

1 stk Roller Cleaner, flaske indeholdende rensnings toner til hudrullen, så nåleneefter rulning bliver desinficeret hver gang

1 lækkert hvidt frottehårbånd

Sættet får du med med hjem efter første behandling, så du kan benytte den 1-2 gangeom ugen i ca 5 minutter. Med denne behandlingshyppighed og hvis rullen opbevaresforsvarligt i den specialdesignede æske, har rullen en holdbarhed på ca 9 månederJeg ruller din ansigtshud første gang under behandlingen, og i de efterfølgende behandlinger vil du også kunne blive rullet med dermarolleren hvis du har taget denmed.Jeg giver dig personlig og grundig instruktion i rulleteknikken og hygiejneråd, når du selv skal rulle dig derhjemme.

Værdi 1700,-

Første kosmetisk ansigts-akupunkturbehandling    

 

Du vil du får et varierende antal special designede mikronåle sat i huden i nøje udvalgte punkter. Nålene er ultra tynde, lavet af specialt designet metal, som engangsmateriale. Behandlingen er ikke smertefuld, du vil måske opleve en følelse som et lille ”niv” i huden.                                                      

 
 Værdi 950,-
 

Krops/øreakupunktur

Du vil få krops og/eller øreakupunktur, med tynde nåle sat i nøje udvalgte punkter, som er tilpasset fokus for ansigtsakupunkturbehandlingerne. Krops og øreakupunkturen forstærker resultatet af ansigtsakupunkturen ved at balancere de energier i din krop, som har indflydelse på dit ansigts udseende, og udstråling.

 
Værdi 600,- 

Ansigtsmassage

 

Du vil få en rigtig dejlig og yderst beroligende ansigtsmassage, som understøtter det behandlingsfokus der er aftalt i ansigtsakupunkturbehandlingen. Massagen udføres i en maksimal fugtgivende serum, med 0,35 % hyaleronsyreindhold.                            

Værdi 450,- 
 

Fugtmaske

 

Du vil få lagt en særlig effektiv og og beroligende ansigtsmaske som er med til at reetablere hudens fugtniveau og cellefornyelse samtidig med at den udglatter hudens fine linier.

 

Værdi 100,-

To opfølgende ansigts-akupunkturbehandlinger                                   Du vil du får et varierende antal special designede mikronåle sat i huden i nøje udvalgte punkter. Nålene er ultra tynde, lavet af specialt designet metal, som engangsmateriale. Behandlingen er ikke smertefuld, du vil måske opleve en følelse som et lille ”niv” i huden. Værdi 1400,-