Loading...

Dermaroller, den originale/ægte

Microneedling med den originale Dermaroller® er en af de mest innovative måder til at forbedre hudens tilstand på.

Behandlingen reducerer ar, strækmærker, pigmentpletter, grov hudstruktur, fine linjer og rynker ved at booste kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen.

Microneedling – med den originale og ægte Dermaroller™ skal tages alvorligt på den måde, at man ikke vælger et hvilket som helst udokumenteret produkt. Pas på med billigere udgaver, hvor nålenes tykkelse og kvalitet er anderledes. Hvis du går på kompromis, risikerer du alvorlige skader på din hud. Den ægte Dermaroller™ er førende i verden og godkendt efter høje tyske krav til medicinsk udstyr. Nålene er desuden patenterede, og deres længde, tykkelse og placering er dokumenteret.

Der findes ingen mirakelkure mod ældning, men en indsats i den daglige hudpleje har en synlig effekt. Med microneedling laver man bittesmå perforeringer i huden, som får huden til at tro, at der er lavet en “skade”. Dermed sættes fornyelsesprocessen og collagendannelsen op, porerne samler sig og talgkanalerne holdes åbne, så huden bliver mere vital. Behandlingen booster og fornyer huden og får samtidig de specielle tilhørende produkter til at trænge langt bedre ind i hudens dybere lag, fremfor bare at ligge på overfladen.

Det må her fastslåes, at det derfor har en betydning HVILKEN slags hudplejeprodukter man bruger når man samtidig går igang med microneedling. 

DERFOR er det vigtigt at få kompetent vejledning i såvel brug af rullen, samt hvilke hudplejeprodukter der kan "gå" i plejen efter microneedling. Sørg for at komme til en klinik med uddannet personale, som har disse kompetencer. 

Se her hvor simpelt og nemt der er at rulle med Dermarolleren : 

https://www.youtube.com/watch?v=Oxj-Ib98HpY