Loading...

Mere information og bestil tid : 

Tlf : 20970030 

  • Antiage behandlinger                                               
  • Rynkebehandling
  • Akne behandling
  • Eksem
  • Rosacea
  • Smerter og asymetrier

                             

Jeg har sammensat behandlingerne unikt, og selvfølgelig individuelt tilpasser jeg behandlingerne efter præcis DINE problematikker, og ønsker for behandlingsfokus. 

Generelt vil behandlingerne indholde : evt afrensning, urtemaske, ansigts og kropsnåle, + diverse masker tilpasset de problemer du kommer med : kraftig fugtgivende (hyaleron) masker, "detox"/rensende masker, beroligende masker etc. 

Jeg er facineret af ansigtsakupunkturen, fordi den på NATURLIG vis, ”benytter sig af ” det enkelte menneskes EGNE kræfter og energier til at genoprette den naturlige skønhed, harmoni og balance, som jo så tydeligt afspejles i ansigtet.  Det er wellness OG behandling på højt og naturligt plan.

Ved behandlingerne, arbejdes såvel systemisk/hele kroppen, dvs tynde akupunkturnåle på udvalgte punkter på fødder, hænder og brystkasse, – for at aktivere eller dæmpe kroppens energier som også løber til ansigtet, - som lokalt med specielt udvalgte og effektive akupunkturpunkter i ansigtet. 

 

Jeg bruger og forhandler produkter fra 

Dermaroller, som er den eneste MEDICINSKE GODKENDTE "hudrulle"/microneedling system på markedet, dvs en sikkerhed for dig som ønsker at benytte denne hudbehandlingsform, og en kvalitetsstempling for effektiviteten - hvorfor det netop er dette produkt, jeg har valgt at forhandle samt benytte i mine behandlinger, hvis aktuelt. 

 

Hudpleje produkter : rens, cremer, serums, masker, øjencremer + div. 

BioElements hudplejeprodukter, som kan varetage alle de problematikker jeg behandler for : 

 

Makeup : 

BeMineral : rent makeup produkt, til alle som ikke ønsker et "makeup'pet" look, som ønsker et produkt som ikke "skader" med indhold af kemi og hormonforstyrrende stoffer. Produktet her tilstopper ikke hudens porer, som kan fastholde eller forværre hudproblematikker. Kan nemt bruges til den helt unge hud, netop der hvor interessen for makeup er spirende, men hvor ønsket selvfølgelig er, at hudens naturlighed bevares og ikke skades. 


For at online booke en tid til kosmetisk ansigtsakupunktur, gå venligst til :

akuklinik.dk  klik på boks med online booking.

Du er også velkommen til at ringe til mig : 

Tlf : 20970030

Eller skriv en mail til mig : 

info@akuklinik.dk

 

Åbningstider i Klinikken:
Mandag 9-17, Tirsdag 9-17, Onsdag lukket, Torsdag 9-17, Fredag 9- 15, Lørdage efter aftale.